(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööriharjoittelija Hämeenlinnaan (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Hämeenlinnassa meillä on Oppiva-paikka tarjolla tuotantoinsinöörin tehtäviin tähtäävälle opiskelijalle Assille eli Hämeenlinnan Kantasairaala -hankkeelle. Tulet työskentelemään yhteistyössä projektipäälliköiden, suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa. Harjoitteluidesi aikana pääset perehtymään ison hankkeen toimintatapoihin, allianssi toimintamalliin ja big room -työskentelyyn. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!