(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävät ja vastuut

Tuotantoinsinööri vastaa nimettyjen tuotteiden valmistuksesta, prosessien kehittämisestä sekä asiakasraportoinnista. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös uusien tuotteiden valmistusprosessien tekniset arvioinnit ja toteutuksen suunnittelu monituotetehtaallamme osana asiantuntijaryhmää sekä osallistuminen investointiprojekteihin ja tuotannon käynnistyksiin. Kokemus prosessisuunnittelusta ja -laskennasta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tätä odotamme 

Tehtävässä vaaditaan teknisen kemian, prosessi- tai kemian laitetekniikan DI-tutkintoa. Asiakaslähtöinen, joustava toimintatapa sekä sujuva englannin kielen hallinta ovat edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Arvostamme aktiivista ja tuloshakuista otetta työhön sekä alan työkokemusta.

Tätä tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä ja pääset osaksi kansainvälistä konsernia. CABB panostaa laatuun ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstöstä pidetään huolta tarjoamalla hyvät henkilöstöedut sekä kehittymismahdollisuudet.

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä Psyconin konsulttiin Laura Nissilään p. 020 710 1271. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 24.1.2021