Tuotantoinsinööri
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme nyt Metsä Fibren Vilppulan sahalle

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan sahan organisaatiota.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tuotantoinsinöörinä varmistat sahan tuotantoprosessin vuositavoitteiden saavuttamisen, seuraat sovittujen hankkeiden toteutumista ja raportoit niiden etenemisestä. Hallinnoit sahan elinkaarisuunnitelmia, ja edistät toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Työssäsi tuet esimiehiä, ja toimit tarvittaessa heidän sijaisenaan. Lisäksi koordinoit aloitetoimintaa, sekä olet viestinnän ja HR:n yhteyshenkilö sahalla.

Tuotantoinsinöörin tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen. Tässä roolissa saat oivallisen tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen, ja arvokasta työkokemusta tehokkaalla tuotantolaitoksella kannattavasti kasvavassa yhtiössä. Työsuhde on 31.12.2022 asti kestävä määräaikaisuus.

Millä vakuutat meidät?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vahva motivaatio kehittyä ja oppia uutta. Toivomme myös että sinulta löytyy kykyä ja halua ottaa vastuuta vaativistakin tehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, opintojen loppusuoralla tai kerryttänyt jo osaamista samankaltaisista tehtävistä. Soveltuva koulutustausta tehtävään on teknillisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tehdaspäällikkö Jaakko Vierolalle (p. +358 500 732 430), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 15:00-17:00.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 1.12.2020 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot