(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Korsu Ovet Oy valmistaa puurunkoisia erikoisovia Raahessa vuosikymmenten kokemuksella. Heidän tuotteitaan ovat mm. erilaiset mittatyönä valmistetut ääneneristysovet, palo-ovet, säteilysuojaovet ja väliseinäikkunat. Asiakkaita ovat rakennusliikkeet ja julkishallinto koko Suomessa. Korsu Ovet Oy:n omistaa kuljetusliiketoimintaan keskittynyt Korsu Oy, joka tuottaa myös tytäryhtiön tarvitsemat tukipalvelut. Korsu Ovet työllistää Raahessa 20 henkilöä ja yhtiön liikevaihto on n. 3 miljoonaa euroa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Korsu Oville Raaheen TUOTANTOINSINÖÖRIÄ vahvistamaan tuotannonsuunnittelua ja ohjelmistokehitystä.

Asiantuntijatehtävässä toimit yhteyshenkilönä tilaajan teknisille asiantuntijoille ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja tuotannon kanssa. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja tekniset vaatimukset erikoisoville, ja toteutat tarjouksen mukaisen ratkaisun asiakkaalle yhdessä tuotantotiimin kanssa.

Vastuullesi kuuluvat:

  • Tilausten tekniset sisällöt ja tietojen huolellinen syöttäminen toiminnanohjausjärjestelmään yhteistyössä myynnin kanssa
  • Tuotannon työnsuunnittelu, johon sisältyy CNC-koneiden ohjelmointi ja ohjaus sekä kokoonpanoissa tarvittavien työohjeiden ja osaluetteloiden tuottaminen
  • Materiaaliostot tilauskohtaisesti
  • Osallistuminen toiminnanohjausjärjestelmän ja tuotannonsuunnitteluprosessin kehittämiseen
  • Osallistuminen investointihankkeisiin ja niihin liittyvään osaamisen ja tuottavuuden kehittämiseen

Mitä odotamme sinulta:

  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä keskittymistaitoja
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Perusymmärrystä CNC-ohjelmoinnista esimerkiksi opintojen kautta hankittuna
  • Tuoteteknistä ymmärrystä sekä hyvää valmiutta uusien asioiden ja toimintamallien omaksumiseen

Tehtävään soveltuva koulutus on AMK-insinööri. Voit olla myös viittä vaille valmistumassa oleva. Tehtävä on mahdollista aloittaa myös karmivalmistuksen CNC- ja robottisoluinvestointiin liittyvällä opinnäytetyöllä.

Tarjolla on haasteellinen ja vastuullinen tehtävä ammattilaistiimissä, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi ja kasvamaan tehtävän mukana. Erikoisovitoimittajana Korsu Ovet on luotettava ja asiantunteva kumppani rakennusprojektin suunnittelijoiden ja toteuttajien kanssa. Tuotantoinsinööri on avainasemassa ylläpitämässä ja vahvistamassa saavutettua luottamusta yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, töitä tehdään arkisin Korsu Ovien toimipisteessä Raahessa. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi ripeästi linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi