(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2020

Haemme VR FleetCaren Lähiliikenteen kunnossapitopalvelut yksikköön raidekaluston kunnossapitoon tuotantoinsinööriä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja voimakkaasti uudistuvaa yksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen kaluston kunnossapidosta ja vaikuttaa näin päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen.

Osallistut tuotantoinsinöörinä lähiliikenteen kunnossapidon prosessien kehitykseen sekä toiminnan ylläpitoon niin pienten päivittäisten asioiden kuin suurempien projektikokonaisuuksien osalta. Työ on monipuolista; projektien johtamista ja muutosten jalkauttamista, operatiivisen toiminnan tukemista ja kehittämistä, sekä raportointia ja seurantaa.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvä looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Omaat hyvän tietämyksen kunnossapitotoiminnasta, viihdyt tuotanto-olosuhteissa ja lisäksi sinulla on vahva ja monipuolinen tietotekninen osaaminen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja kehittymään itse. Työpaikkasi on Helsingin varikolla Ilmalassa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jani Nygren, puh. 040 8620842.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.
 

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.