(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme Metsä Woodille

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin työtehtäviin Lohjan Kerto®-tehtaalle

Mitä pääset tekemään?

Tuotantoinsinöörin tehtävässä osallistut tuotannon päivittäisjohtamiseen sekä tuotannon kehitys- ja investointiprojektien johtamiseen. Ajankohtaisina kehityshankkeina ovat työturvallisuuden kehittäminen, moniosaamisen ja käyttäjäkunnossapidon lisääminen sekä jatkuvan parantamisen työkalujen jalkauttaminen tuotantotiimeihin. Tehtäväsi vastuualue kattaa koko tuotantoprosessin. Toimit tarvittaessa työnjohdon sijaisena ja osaamisesi kehittyessä pääset myös toimimaan tuotannon suunnittelun ja tuotantopäällikön tehtävien sijaisena.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on teknillisen alan korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus teollisuusympäristössä toimimisesta. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet hyvä ongelmanratkaisija. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua kehittyä työssäsi. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita puutuoteteollisuuden parissa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kerto LVL:n tuotantojohtaja Jouni Laakso, puh. 050 598 7685.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 27.9.2020 saakka. Menestystä hakuun!