(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Ouluun.

Työt alkavat asiakkaan tarpeiden mukaan ja työ on määräaikainen. Työn arvoitu kesto on 3 kk, mutta se voi vaihdella asiakkaan tilanteen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu jigien suunnittelua, työohjeiden laatimista sekä vastaanottotarkastuksen tehtäviä. Työssäsi osallistut lisäksi layout-suunnitteluun sekä muihin tuotantoa avustaviin tehtäviin.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. mekaniikka, tuotantotekniikka, koneautomaatio) sekä Solidworks-suunnitteluohjelman osaamista. Toivomme valmistusteknistä osaamista sekä kokemusta teknisten piirustusten lukemisesta. Projektinhallinnan kokemuksesta on työssä etua. Työ sopii myös vasta uransa alussa olevalle henkilölle.

Persoonana asiakkaamme työntekijäperheeseen sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja jolla on kyky priorisoida tehtäviä. Työ edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielitaitoa. Odotamme hakijalta myös nuhteetonta taustaa, sillä tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuustarkastus.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada jalka oven väliin yhteen Oulun mielenkiintoisimmista yrityksistä! Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä osaavien kollegojen ympäröimänä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä lounasedun.

Jos haluat päästä osaksi tätä hienoa työyhteisöä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 05.04.2020 sivujemme www.adecco.fi kautta tai sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi