(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOINSINÖÖRI
LapWall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

LapWallin Pälkäneen tehtaalla valmistamme katto- ja välipohjaelementtimme. Haemme tuotantoinsinööriä keskeiseen rooliin tehtaamme toiminnan kehittämiseen.

Tuotantoinsinöörinä vastaat tuotannon prosessien kehittämisestä Pälkäneen tehtaallamme. Tehtäväsi sisältää mm. tuotannon suunnittelua, prosessien kehittämistä, aikataulujen hallintaa ja tehtaan toiminnan laadun varmistamista. Tavoitteena on tuoda tehtaan ja suunnittelijoiden sekä asennuksen välille lisää yhteistyötä ja kehittää toimintaa, ja siinä tuotantoinsinöörillä on keskeinen rooli. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavasta roolista tuotantolaitosmaailmasta. Olet vastuuntuntoinen työssäsi ja yhteistyön tekeminen tehtaan eri toimintojen välillä on sinulle tuttua. Rakennusalan aiempi kokemus on eduksi, mutta ei ehdoton edellytys. Ennen kaikkea olet aikaansaava ja ahkera sekä valmis oppimaan uutta. Tuotantoinsinöörinä haluat olla keskeisessä roolissa tehtaamme toiminnan kehittämisessä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän alansa edelläkävijäyrityksessä, jonka toiminnan keskeisiä arvoja ovat asiakkaiden sekä työntekijöiden tyytyväisyys. Työssäsi pääset kehittämään Pälkäneen tehtaan toimintaa yhdessä muun osaavan henkilöstön kanssa. Tule rakentamaan puurakentamisen tulevaisuutta kanssamme. Pääset tutustumaan tehtaamme toimintaan oheisella videolla:  https://youtu.be/mrYWaeRNNGU

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Lassi Välimäki puh. +358 40 514 9778. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 22.3.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-15095.