(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
UK-Muovi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme viihtyisään Iisalmeen

tuotantoinsinööriä

tuotannon suunnittelu- ja johtotehtäviin. Vastaat osaltasi tuotannon suunnittelusta ja huolehdit aikataulutuksesta sekä valvot tuotannon sujuvuutta ja tuotantotavoitteiden saavuttamista. Pidät materiaali- ja tuotantotarpeet hallinnassa Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmällä. Työskentelet tiiviisti myynnin, huollon ja logistiikan kanssa sekä kommunikoit ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tuotantoinsinöörin tehtävä soveltuu hyvin vastavalmistuneelle insinöörille (esim. kone- ja tuotantotekniikan insinööri/DI), mutta myös jo työkokemusta kerryttäneelle ammattilaiselle. Sopivan koulutustaustan lisäksi sinua auttaa kokemus teollisuuden tuotannossa toimimisesta, LEAN-osaaminen sekä laatujärjestelmien tuntemus (ISO 9001, ISO 14001). Viihdyt muuttuvassa ympäristössä ja nautit jalkautumisesta sinne, missä tapahtuu. Sinulla on rohkeutta, intoa ja halua kasvaa. Olet arvostettu jäsen työyhteisössämme ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana jatkuvaa parantamistamme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 20.12.2019 mennessä sähköpostilla matti.aronen@ukmuovi.fi. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista www.ukmuovi.fi. Lisätietoja vireän teollisuuden ja hyvien harrastusmahdollisuuksien Iisalmesta www.iisalmi.fi/byiisalmi.