(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019


Eino Talsi Oy kuuluu Ekocoilin konserniin ja on perheyritys Ekocoil Oy:n tytäryhtiö. Lahdessa sijaitsevassa toimipisteessämme työskentelee noin 10 henkilöä. Valmistamme ripaputkitekniikalla hiiliteräksestä, ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä ilman esilämmittimiä, lämmöntalteenottopattereita sekä muita neste- ja kaasulämmönsiirtimiä. Toimintamme on projektikohtaista ja tuotteemme räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Asiakkaitamme ovat metalli-, puunjalostus-, elintarvike- ja kemianteollisuus sekä energiantuottajat ja ympäristöhuoltolaitteiden valmistajat. 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen 

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Työtehtäviisi kuuluu rakennesuunnittelu ja piirtäminen, tuotannon ja alihankinnan ohjaus sekä dokumentaatio ja laadunvalvonta. Odotamme sinulta sujuvaa SolidWorks, AutoCAD -suunnitteluohjelmien hallintaa. Edellytämme myös lämpöteknistä osaamista ja hitsausmenetelmien tuntemusta.  Aikaisempi kokemuksesi energia-alan tai teollisuuden alan tehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri tai DI). Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja kestät myös painetta. Hallitset kokonaisuudet ja pärjäät tilanteen joskus myös muuttuessa. Koska työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa, edellytämme sinulta sujuvia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinun kommunikoivan sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi pian, viimeistään 31.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä tarvittaessa lisätietoja antaa HR-Konsultti Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.