(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Oma Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme kasvavaan ja kannattavaan yritykseemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä sekä urakoinnin että korjausrakentamisen osa-alueilla. Pääset tehtävässäsi vastaamaan tuotannonsuunnittelusta, aikatauluohjaus-, kustannushallinta- ja laatuprosesseista sekä kehitystyön jalkauttamisesta.

Osallistut urakoiden aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä työpäälliköiden ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä tuotannon kanssa.

Koordinoit työmaiden tuotannonsuunnitteluvaiheen ja luot edellytykset tuotannonsuunnittelun onnistumiselle. Varmistat aikataulujen laadintaperiaatteet sekä tuotat aikatauluja. Toimit hyvässä ja tiiviissä yhteistyössä muun Oma Rakennus Oy:n Joukkueen kanssa.

Osallistut myös suunnittelupalavereihin, valmistelet aineistoja ja tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on

  • rakennusalan koulutusta (DI, ins. AMK).
  • käytännön kokemusta ja näkemystä työmaan operatiivisesta toiminnasta.
  • asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta.
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteellisuutta.
  • kokonaisvaltaista urakoinnin osa-alueiden ja niiden välisien suhteiden ymmärrystä.
  • tuotanto- ja aikataululogiikkojen ja -teorioiden ymmärrystä sekä kykyä soveltaa niitä käytäntöön
  • kykyä mallintaa ja visualisoida aikatauluja.
  • kykyä valmentaa, kouluttaa ja saada ihmiset innostumaan.

Oma Rakennus Oy tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa alan ammattilaisena, ja yrityksen kasvun myötä olet tärkeässä asemassa kasvun rakentajana.

Jätä CV:si ja hakemuksesi sivujemme www.targetheadhunting.fi kautta viimeistään 25.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Senior Headhunter Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puh.050-4348140.