(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
UK-Muovi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme viihtyisään Iisalmeen

tuotantoinsinööriä

tuotannon suunnittelu- ja johtotehtäviin. Tuotantoinsinöörin tehtävässä vastaat osaltasi tuotannon suunnittelusta ja huolehdit aikataulutuksesta sekä valvot tuotannon sujuvuutta ja tuotantotavoitteiden saavuttamista. Työskentelet tiiviisti myynnin, huollon ja logistiikan kanssa. Lemonsoft -toiminnanohjausjärjestelmällä pidät materiaali- ja tuotantotarpeet hallinnassa. Tehtävässäsi kommunikoit sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä soveltuu hyvin vastavalmistuneelle teknisen koulutuksen suorittaneelle insinöörille (esim. kone- ja tuotantotekniikan insinööri/DI), mutta myös jo työkokemusta kerryttäneelle ammattilaiselle. Sopivan koulutustaustan lisäksi sinua auttaa kokemus teollisuuden tuotannossa toimimisesta, LEAN-osaaminen sekä laatujärjestelmien tuntemus (ISO 9001, ISO 14001). Viihdyt muuttuvassa ympäristössä ja nautit jalkautumisesta sinne, missä tapahtuu. Sinulla on rohkeutta, intoa ja halua kasvaa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 14.10.2019 mennessä sähköpostilla matti.aronen@ukmuovi.fi. Lisätietoja yrityksestä ja tuotteista www.ukmuovi.fi. Lisätietoja Iisalmesta www.iisalmi.fi/byiisalmi.