(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on konepajateollisuudessa toimiva n. 20 henkilöä työllistävä kasvava ja kehittyvä yhtiö. Etsimme nyt heidän toimihenkilötiimiinsä

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Toimenkuvaan kuuluu monipuoliset valmistusprojektien läpivientiä tukevat tehtävät, erilaiset kehityshankkeet liittyen konepajan tietojärjestelmiin sekä moninaiset dokumentointitehtävät. Tehtävää räätälöidään tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Arvostamme kone- ja metalliteollisuuden kokemustaustaa erityisesti hitsaustyötä tekevistä konepajoista, hyviä IT -taitoja, halua kehittää toimintaa sekä kykyä priorisoida, viedä asioita loppuun asti ja toimia ajoittain kiireisessäkin toimintaympäristössä.

Yhtiö tarjoaa hyvän perehdytyksen ja tukee tehtävässä menestymisessä. Tehtävää on mahdollista räätälöidä kokemustaustan ja toiveiden mukaisesti, joten voit olla uran alkutaipaleella tai kokenut asiantuntija. Mietimme yhdessä potentiaalia omaavan hakijan kanssa tulevaisuuden toimenkuvaa ja mahdollista kehityspolkua yhtiössä.

Jätä CV ja hakemus alustavan palkkatoiveen kera osoitteessa www-temp-team.fi - Löydä töitä - Tuotantoinsinööri. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Viimeinen hakupäivä on 2.9.2019, mutta haastattelut aloitetaan jo ennen määräajan päättymistä.