(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Lahteen. Tehtävänkuva on monipuolinen, sisältäen mm. projektien johtamista, aikataulutusta ja laadunvalvontaa sekä suunnittelun koordinointia.

Toivomme hakijalta mekaniikka- ja suunnitteluosaamista. Hallitset SoldidWorks, AutoCAD -suunnitteluohjelmien käytön. Hakijalta toivotaan aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta, koulutuksesi voi olla esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkötekniikan tai mekaniikan alalta.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet vastuullinen ja kykenet työskentelemään paineen alla. Muuttuvissa tilanteissa toimit tehokkaasti ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja kykenet tekemään päätöksiä tilanteiden edellyttämällä tavalla.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Raittinen, p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.