(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Lakan Betoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Forssan kuivatuotetehtaalle.

Tehtävänäsi on tehtaan tuotannon ja kunnossapidon johtaminen, materiaalitilaukset, laadun varmistaminen sekä tiivis yhteistyö myynnin ja tuotekehityksen kanssa. Edellytämme sinulta hyviä esimies- ja organisointitaitoja-, paineensietokykyä sekä aiempaa kokemusta prosessiteollisuuden parista. Kuivatuotetehtaisiin tai valmisbetoniasemiin liittyvä aiempi kokemus katsotaan vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää englannin kielen osaamista ja matkustusvalmiutta muihin Lakan tehtaisiin ja ennen kaikkea aitoa halua edetä uralla haasteellisimpiin tehtäviin yrityksen sisällä.

Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Pystyt myös hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Koulutustaustaltasi olet kone-, prosessi tai betoniteknologian DI tai insinööri.

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kehitys- ja etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä, mukavat työkaverit sekä̈ erinomaiset tuotteet ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 4442478. Lähetä hakemuksesi ja Cv:si palkkatoivomuksen kera 26.6.2019 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.personnel.fi