(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Nammo Lapua Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Etsimme nyt Lapuan tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

tuotannon kehitystehtäviin

Tehtäväsi on vastata omista tuotannon kehitysprojekteista, joissa toimit projektipäällikkönä. Osallistut myös tehtaan investointiprojekteihin ja muuhun toiminnan kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, tuotekehityksen, kunnossapidon, laatuosaston ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Esimiehenäsi toimii tehtaan paikallisjohtaja.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus tuotannon kehitystehtävistä ja näyttöä onnistuneista kehitysprojekteista. CAD-osaaminen ja koneensuunnittelukokemus ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Kokemus metallinmuokkauksesta, tuntemus räjähteistä tai räjähdealasta sekä ammuntaharrastus ovat tehtävässä eduksi. Sinulla on vähintään AMK-tasoinen tekninen koulutus ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Olet tavoitteellinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Englanninkielen suullinen ja kirjallinen osaamisesi on hyvä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan organisaatiossa.

Lisätietoja saat soittamalla PERSONNEL GROUP, henkilöstökonsultti Piritta Nauha, puh. (03) 3138 0422 ja toimitusjohtaja Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 22.4.2019 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.