(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

TUOTANTOINSINÖÖRI, ORIMA-TUOTE OY

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityisomisteinen metalliteollisuusyritys, joka valmistaa omalla tuotemerkillä sadevesijärjestelmiä, kattoturvatuotteita ja aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmiä sekä vaativia sopimusvalmistustuotteita globaaleille markkinoille. Yritys omaa pitkät perinteet ja vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, korkealaatuinen ohutlevyosaaminen, joustavat ja monipuoliset palvelu- ja toimintamallit sekä sitoutunut ammattitaitoinen henkilöstö, CAD/CAM-osaamisen ja työkaluteknologian yhdistämisen ansiosta myös yksilölliset, asiakaskohtaiset ratkaisut ovat meille arkipäivää. Yrityksen liikevaihto on 8.5 M€ ja sen liiketoiminta on vahvassa kasvussa.

Liiketoiminnan kasvun kiihdyttämiseksi Orima-Tuote Oy etsii

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

vastaamaan yrityksen tuotannonsuunnittelusta ja tilaustoimitus-prosessin kehittämisestä.

Tuotantoinsinöörinä vastaat mm. tuotannon karkeasta suunnittelusta, metallimaalaamon työjonojen hienokuormituksesta sekä työn ohjaamisesta, valmistusprosessien seurannasta, asiakastilausten käsittelystä tuotannon näkökulmasta sekä määrättyjen raaka-aineiden tilaamisesta. Henkilön kyvyistä riippuen tehtäväkenttää on myöhemmin mahdollista laajentaa tuotannon esimiestehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä suunnittelu- ja organisointitaitoja sekä halua kehittää omaa ja yrityksen toimintaa. Suureksi eduksi katsomme vahvan teknisen osaamisen, insinöörin tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen metallialalta. Työssäsi pääset kehittymään alan huippuosaajaksi ja tukenasi on kokenut ja kannustava organisaatio, jolla on katse tulevaisuuteen.

Mikäli olet työntekijänä jämäkkä, hyvät sosiaaliset taidot omaava tiimipelaaja, joka kykenee hallitsemaan oma työtonttiaan myös silloin, kun on monta rautaa tulessa samanaikaisesti, voit olla sopiva henkilö tähän.

Tuotantoinsinöörin rekrytointi hoidetaan yhteistyössä henkilöstöpalvelu WorkPowerin kanssa. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä palkkatoiveineen hakuajan puitteissa. Töiden toivottu aloitusajankohta tammikuun 2019 alussa.

Lisätietoja:

Niina Riikonen, asiakkuuspäällikkö WorkPower Oy

niina.riikonen@workpower.fi

045-1110029 (to 8.11. klo 14-15:30, ma 12.11. klo 9-13:30 ja ke 14.11. klo 12-15:30)

Avainsanat: tuotantoinsinööri, työnjohtaja, tuotannon suunnittelu, teollisuus, metalliteollisuus