(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
Taaleri Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme nyt tuotantoinsinööriä Energia-liiketoimintaan noin vuoden pituiseen määräaikaiseen tehtävään. Roolissasi huolehdit tuulipuistojen tuotannonaikaisesta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa tuotannon päivittäinen seuranta sekä kunnossapidon valvonta. Teet tiivistä yhteistyötä tuulivoimalavalmistajien kanssa. Vastaat, että operatiivinen raportointi on laadukasta ja osallistut myös itse raportointiin ja sen kehittämiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluu asiantuntijuusrooleja oman teknisen osaamisalueen piiristä.  Voit olla vastavalmistunut osaaja tai omata muutaman vuoden työkokemuksen.

Sinulla on osaamista yhdestä tai useammasta seuraavasta tekniikan osa-alueesta: tuulivoima-, sähkövoima-, energia-, ohjelmistotekniikka tai tehoelektroniikka. Olet yrittäjähenkinen ja taitava yhteistyössäsi erilaisten tahojen kanssa ja sinulla on reipas ja työtä pelkäämätön asenne. Olet suorittanut joko ylemmän teknisen alan korkeakoulu- tai AMK-tutkinnon. Kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä uusiutuvan energian edelläkävijäorganisaatiossa Oulun toimipisteessämme. Tulet olemaan tärkeä osa osaavaa Energian operatiivista tiimiä, joka tukee sinua työtehtävissäsi. Jos tunnistat itsesi tulevaksi energiatehtailijaksi ja täytät työnkuvan muut edellytykset, niin hae meille töihin!

Lisätietoja tehtävästä antavat Tuotantopäällikkö Olli Hagqvist (p. 050 551 4458) ja Operatiivinen johtaja Erkki Kunnari (p. 040 8096 840). Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään ma 17.9.2018.