(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella.
Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 henkilöä.
Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi.
Tutustu meihin osoitteessa www.parmaco.fi

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle tuotantoinsinööriä Leppävirralle.

Tehtävän pääpaino on alkuun määrälaskennassa ja massoituksessa. Muita työtehtäviä ovat osa-luetteloiden teko, tarjouspyynnöt, ostot ja tuotekehitys. Tehtävänkuvaa on mahdollisuus laajentaa henkilön kykyjen ja mielenkiinnon mukaisesti.

Toivomme hakijalta soveltuvaa rakennusalan koulusta (rakennusinsinööri tai vastaava) ja/tai työkokemusta. Pitkää kokemusta tärkeämpi on kuitenkin oikea asenne työntekoa kohtaan sekä motivaatio oppia uusia asioita.

Hyvät edellytykset tehtävässä menestymiselle antavat tietotekniset taidot ja perusohjelmien (excel yms.) hallinta sekä Autocad osaaminen. Myös rakennusmateriaalien tuntemus sekä kyky kommunikoida englanniksi katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työpaikan (koeajan jälkeen), koulutuksen tehtävään, kehittyvän työpaikan sekä mukavan työporukan.

Työn aloitus mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään ja uskot, että juuri Sinun työpanostasi tarvitaan, täytäthän pikaisesti oheisen sähköisen työnhakulomakkeen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 

Jouni Korhonen, rekrytointivastaava
0400 480613 
jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Ajalla 2.7.-13.7. lisätietoja antaa Anne Mykrä, 045 2033 790 tai anne.mykra@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.