(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri - Uusikaupunki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Nordic Soya myy kasvaville markkinoille vastuullisesti tuotettuja, korkealaatuisia ja hygieenisiä öljy- sekä valkuaiskasveista jalostettuja tuotteita. Asiakkaitamme ovat maailman johtavat kalanrehuja ja lemmikkieläinruokaa valmistavat yritykset, kotieläinrehuteollisuus, alan jälleenmyyjät sekä teknisiä tuotteita valmistava teollisuus. Voimakkaasti kasvavasta liikevaihdostamme yli puolet tulee viennistä. GMP+ laatujärjestelmän kriteerit täyttävä tuotantoprosessimme toimii keskeytymättömästi. Työllistämme tällä hetkellä 37 henkilöä. Haemme nyt vuonna 2013 valmistuneelle Uudenkaupungin jalostamollemme tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää yritystä ja itseäsi sinulle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. 
Tuotantoinsinöörinä vastaat kunnossapitojärjestelmämme kehittämisestä ja ylläpidosta. Vastuullasi on, että laitteet, tehdyt huollot ja korjaukset, varaosat sekä järjestelmän raportit ovat ajan tasalla. Päivität itsenäisesti vastuualueesi tavoitteidesi toteutumista tukevaa ohjeistusta. Huolehdit aktiivisesti, että koko organisaatio käyttää järjestelmää tavalla, joka tukee kunnossapitotavoitteiden toteutumista ja häiriötöntä tuotantoa. Osallistut myös laitoksen päivittäiseen toimintaan ammattitaitosi kasvattamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä pidät tarvittaessa yhteyttä muihin osastoihin sekä ulkoisiin sidosryhmiin, kuten laitetoimittajiin ja kunnossapitoyrityksiin.  Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva koulutus (esim. insinööri amk/DI). Voit olla myös opintojesi loppusuoralla tai hiljattain valmistunut. Työotteeltasi olet tarkka sekä järjestelmällinen ja sinulla on kyky ymmärtää laajojakin kokonaisuuksia. Tunnet olevasi yhtä hyvin kotonasi palaverin vetäjänä kuin käytännön töissä. Olet pitkäjänteinen, mutta saat myös nopeasti tuloksia aikaan. Toivomme sinulta hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet hyvä käyttämään ja nopea oppimaan IT-järjestelmiä. Kansainvälisen toimintaympäristömme vuoksi toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle vakituisen ja monipuolisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä ja osaamistaan kehittävässä organisaatiossa. Osana korkeatasoisten prosessiosaajien joukkoa pääset kehittämään yritystä ja itseäsi. Koska kyseessä on kasvurooli, opit saamaan tuloksia aikaan ja olet tarvittaessa valmis kantamaan myös enemmän vastuuta.
Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi