(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, Uudenmaan Sairaalapesula Oy
Uudenmaan Sairaalapesula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Uudenmaan Sairaalapesula Oy on HUS-kuntayhtymän, Kymsoten, Keusoten, Helsingin, Espoon, Järvenpään, Keravan, Hyvinkään ja Loviisan kaupunkien sekä Mäntsälän ja Sipoon kuntien omistama nykyaikainen ja pitkälle automatisoitu tekstiilihuoltoyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravan Myllynummen teollisuusalueella sekä Kotkassa ja se työllistää yhteensä yli 250 tekstiilihuollon ammattilaista.

Haemme asiakkaallemme Uudenmaan Sairaalapesulalle uuteen rooliin

Tuotantoinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tuotannon suorituskyvyn analysoinnista ja sen kehittämisestä. Toimipaikkana on Keravan yksikkö.

Tuotantoinsinöörinä seuraat prosessia, tuotannon suorituskykyä ja valvot sekä resurssoit sitä. Tuotantoprosessin virhetilanteiden havaitseminen ja juurisyyn etsintä on päätehtäviäsi. Kehität myös raportointia, analysoit dataa ja jalostat sen tiedoksi ja päätöksiksi. Olet tätä kautta siis mukana tuottamassa johtamisvälineitä ja kehitysprojekteihin materiaalia. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta vastaavasta tehtävästä ja hyvää tuotantoprosessin tuntemusta
  • analyyttisyyttä, sitkeyttä ja hyviä yhteistyötaitoja
  • vahvaa järjestelmäosaamista.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä, ja näköalapaikan terveydenhuollon tekstiilihuoltoon alan johtavassa tuotantoyksikössä Suomessa. Työn aloitusaika on sovittavissa, mutta mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.