(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri Trinseo Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Trinseo on johtava maailmanlaajuinen materiaalinvalmistaja, jolla on ainutlaatuinen tuotevalikoima. Tuotteillamme on yhteisiä lähtöaineita, käyttötarkoituksia, asiakkaita ja loppukäyttäjiä. Trinseolla on yli seitsemän vuosikymmenen kokemus valmistuksesta, markkinoinnista ja teknologioista, ja tällä hetkellä Trinseolla on noin 2 500 työntekijää, 16 valmistuslaitosta ja 11 tutkimus- ja tuotekehitysyksikköä ympäri maailmaa.

 

Trinseo Suomi Oy:n Haminan tehdas on käynnistynyt vuonna 1989. Tehdas valmistaa erilaisia latekseja, joita käytetään paperi- ja kartonkiteollisuudessa, tekstiiliteollisuudessa sekä rakennusteollisuudessa.

 

Haemme asiakkaallemme Trinseo Suomi Oy:lle Tuotantoinsinööriä äitiysloman sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen Haminaan.

 

Tuotantoinsinöörinä tehtävänäsi on ylläpitää ja kehittää tuotantojärjestelmiä sekä käytännön toimintoja. Tehtävässä toimit jatkuvassa yhteistyössä tuotannonsuunnittelun, kunnossapidon, teknologiakeskuksen, R&D:n ja logistiikkaosaston kanssa.

 

Sinulla on hyvä teoreettinen pohjakoulutus ja mahdollisesti olet jo soveltanut oppejasi käytäntöön 2-3 vuoden ajan kemian- tai prosessialan teollisuudessa. Työnkuva edellyttää suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

 

Lisäksi toivomme hakijoilta kiinnostusta työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa kansainvälisessä organisaatiossa. EH&S asiat ovat Trinseolle tärkeitä ja edellytämme, että olet sitoutunut näihin arvoihin ja noudatat tarkasti annettuja ohjeita.

 

Trinseo tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan johtavassa yrityksessä ja antaa sinulle tarvittavan koulutuksen tehtävän hallintaan.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Adeccolta rekrytoinnista vastaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika tehtävään päättyy 21.7. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti.