(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri-/teknikko Phillips-Medisizelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelupalveluja ja valmistaa mm. erilaisia lääkeannostelulaitteita, terveydenhuolto- ja laboratorioalan laitteita ja tarvikkeita, lääkepakkauksia sekä lääkintä- ja diagnostiikkavälineitä. Suomen tuotantolaitokset sijaitsevat Lehmossa ja Medisize työllistää Kontiolahden tehtaalla n. 500 henkilöä.

Haemme nyt Medisizelle tuotantoinsinööriä/-teknikkoa toimimaan osana Lammintien yksikön tuotantoinsinööritiimiä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat mm. ruiskuvalu- ja kokoonpanotuotannon kehitys- ja projektityöt, laatuun ja validointiin liittyvien ohjaus- ja kehitystehtävien sekä tuoteprojektien tukeminen, ongelmanratkaisu ja asiakasyhteistyö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta (esim. muovi-, kone- tai automaatiotekniikan teknikko/insinööri), hyviä tietoteknisiä taitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Työkokemus teollisesta toimintaympäristöstä on eduksi, mutta ennen kaikkea olet valmis oppimaan uusia asioita, sillä tehtäviin perehdytetään ja koulutetaan kyllä.

Phillips-Medisize tarjoaa työntekijöilleen mm. laajan työterveyshuollon, monipuolisen vapaa-ajan toiminnan ja tuen ammatilliseen koulutukseen.

Tehtävä on aluksi määräaikainen sijaisuus 31.12.2020 saakka.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 13.4.2020 mennessä. Huomioithan, että aloitamme puhelinhaastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Phillips-Medisize: Senior Production Engineer Jyrki Komulainen, puh. 050 532 4244.
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy: Rekrytointipäällikkö Piia Sallinen, puh. 044 385 4280 / piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.