(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, Taivalkoski - Kuusamo, Oulu, Pudasjärvi, Rovaniemi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Telatek Works Oy Taivalkoskella on yksi Suomen suurimmista hitsaavista konepajoista. Tuotantotilaa meillä on 12500 m2 ja henkilöstöä on noin 100. Valmistamme vaativia teräsrakenteita marine-, offshore- ja kaivosteollisuudelle. Kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Valmiiden tuotteiden painot ovat tyypillisesti 40-120 tonnin välillä. Viimeinen työvaihe on yleensä koneistus ja tämän vuoksi meillä on ajanmukaiset raskaat NC-ohjatut avarruskoneet.
Kilpailukykymme perusta ovat paksujen teräslevyjen muovaus- ja hitsausosaaminen sekä massiivisten kappaleiden koneistus. Toimintaamme leimaa pitkäjänteisyys: konepaja on toiminut Taivalkoskella vuodesta 1985 ja meillä on useita henkilöitä, jotka ovat olleet palveluksessamme alusta saakka. Lisätietoa toiminnasta: www.telatek.fi

Haemme nyt Pohjois-Pohjanmaalle, Taivalkosken konepajalle vakituiseen työsuhteeseen

Tuotantoinsinööriä


Tehtäväsi on monipuolinen esimiesrooli pintakäsittelyn puolella. Pääset olemaan monessa mukana, suurena kokonaisuutena on päivittäinen johtaminen ja esimiestyö. Tämä sisältää mm. työtilausten valmistuksen järjestelyjä ja töiden laatuseurantaa sekä dokumentointia, alihankintana ostettavien töiden aikatauluttamista, valmiiden tuotteiden asiakaslähetysten järjestelyjä ja hallinnollisen esimiestyön tehtäviä. Olet myös omalta osaltasi mukana kehitystyössä, hitsattavien teräsrakenteiden valmistuksen suunnittelussa ja toiminnan eteenpäin viemisessä. Olet tärkeä linkki konepajan eri osastojen sekä alihankkijoiden ketjussa, tehtävässä pystytään myös ottamaan huomioon ammatillinen taustasi ja toiveesi työurasi suunnasta.  Sinulta toivomme ennen kaikkea hyviä valmiuksia tehtävään: muuntautumiskykyä, vastuun kantoa kokonaisuudesta, positiivista asennetta ja halua tarttua toimeen myös tehtävissä oman roolisi ympärillä. Koulutukseltasi voit olla insinööri/DI tai muuten omaksunut vastaavat tiedot ja taidot esimerkiksi tuotannon suunnittelusta, työpiirustusten lukemisesta, CAD / 3D ohjelmistoista, Lean-menetelmistä sekä 6S toimintatavoista. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä vaativien projektien parissa menestyvässä yrityksessä. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen, saat hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi kansainvälisessä toimintaympäristössä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.