(Poistunut julkaisusta)

TUOTANTOINSINÖÖRI RAKENNUSTEOLLISUUTEEN, sijainti Sodankylä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme rakennusteollisuuden asiakasyritykseemme tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävä sijaitsee Sodankylässä. Voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan.

Tuotantoinsinöörin päätehtävänä on elementtituotannon suunnittelu- ja työnjohtotehtävät. Lisäksi tehtäviisi kuuluu elementtikuljetusten järjestäminen työmaille. Toimenkuvaasi liittyy myös yhteydenpitoa suunnittelijoihin ja rakennustyömaiden työnjohdosta vastaaviin henkilöihin. Työnjohtajana toimit esimiehenä yhdessä työnjohdon ja tiimiesimiesten kanssa tuotannon ja kuljetusten henkilöstölle . Työtä tehdään yhdessä vuorossa porrastetulla työajalla. Yrityksessä on käytössä CGI:n Profio-toiminnanohjausjärjestelmä.

Edellytämme

  • teknistä koulutusta (mielellään rakennusalalta esim. rakennusinsinööri) ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudesta

  • itseohjautuvaa ja vastuullista työtapaa

  • hyviä vuorovaikutustaitoja.

Asiakkaamme tarjoaa alalla pitkään toimineen perheyrityksen vakaan työpaikan ja kokeneen henkilöstön tuen. Toiminnan perustana ovat laadukas toiminta ja luottamukselliset pitkäaikaiset suhteet niin asiakkaisiin, työntekijöihin kuin muihinkin sidosryhmiin.

Palkkaus perustuu rakennustuotealan toimihenkilöiden TES:iin, aiempi työkokemus ja alan pätevyydet myös huomioidaan.

Toimita hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.10.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli toimi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalta Mika Ojala p. 0500 384553 , parhaiten tavoitettavissa klo 9.00-15.00 tiistaisin.