(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, rakennusala
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella.
Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 190 henkilöä.
Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi.
Tutustu meihin osoitteessa www.parmaco.fi

 

Haemme asiakkaamme Parmaco Production Oy:n Leppävirran toimipisteeseen TUOTANTOINSINÖÖRIÄ työnjohtotehtäviin vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotantoinsinöörinä hoidat tuotannonpuolen työnjohtotehtäviä ja alaisia sinulla on noin 20 henkilöä.
Päivittäinen tekemisesi koostuu mm. työntekijöiden ohjaamisesta ja johtamisesta, nostotyönvalvonnasta, työturvallisuusasioista, projektien sekä reklamaatioiden hoitamisesta ja aikatauluttamisesta sekä tiiviistä yhteistyöstä ja raportoinnista toisten työnjohtajien sekä esimiehesi kanssa.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää soveltuvaa teknikon tai insinöörin koulutusta rakennusalalta. Eduksi luetaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä.

Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut, järjestelmällinen ja organisointikykyinen henkilö, joka johtaa joukkojaan luotettavasti ja hoitaa sen mitä on luvannut.
Kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä, miettimään kiireen keskellä asioita myös eteenpäin sekä osaat informoida luontevasti ja ymmärrettävästi tekemisistäsi kollegoitasi ja esimiehiäsi.

Jos tunnistat itsesi edellämainitusta ja olet valmis sitoutumaan tehtävään sekä kehittämään itseäsi edelleen, hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta.

Mikäli juuri sinut valitaan tehtävään, saat ympärillesi sinua tukevan tiimin ja työyhteisön vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittymään oman työsi ympärillä ja johtamaan asiansa osaavaa tuotannon porukkaa.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.