(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri prototuotantoon, kokoaikainen, Jot Automation Oy, Oulu
JOT Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Kiinnostaako sinua rooli, jossa pääset yhdistämään prototuotannon ja tuotekehityksen? Haluatko itsenäiseen rooliin mielenkiintoisen ja haastavan tuotteen valmistuksen parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tuotantoinsinööri prototuotantoon! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Jot Automation Oy:lle, tuotantoinsinööriä alkuun puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 
   
Tuotantoinsinöörin roolissa toimit prototuotannossa mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän parissa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden yhdistää levytuotteen tarkan tulostuksen tuotekehitysnäkökulmaan! Uniikkituote pitää työn mielenkiintoisena ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus myös laajentaa rooliasi mielenkiintosi mukaan.
 
JOT Automationilla Oulussa sykkii into kehittää ja tuottaa korkealaatuisia testauksen ja tuotannon ratkaisuja monipuolisesti erilaisiin elektroniikkateollisuuden tarpeisiin. JOT on Nro. 1 langattoman elektroniikan tuotantotestauksen automatisoinnissa sekä kansainvälinen kumppani useille alan johtaville yrityksille. Yritys on toiminut Oulussa perustamisvuodesta 1988 alkaen ja pitää tänä päivänä päämajaansa Oulussa Elektroniikkatiellä. Lisäksi yrityksellä on toimipaikkoja muualla Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Lisätietoja yrityksestä: https://www.jotautomation.com/
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Vastaat levytuotteen tulostusprosessista
 • Tarkastelet tulostustuotteiden laatua mittalaitteilla sekä analysoit ja raportoit tuloksia
 • Vastaat tulostinkoneen ylläpidosta ja huollosta
 • Tarvittaessa ratkaiset ongelmatilanteita ja teet vianetsintää
 
Odotamme sinulta 
 • Innostusta ja kiinnostusta tekniikkaan ja koneisiin
 • Tekniikan alan korkeakoulututkintoa
 • Itseohjautuvaa, aktiivista ja tarkkaa työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa
 • Satunnaista matkustusvalmiutta
 
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden toimia mielenkiintoisen ja haastavan tuotteen parissa
 • Hyvän sisäänajon ja perehdytyksen tehtävään
 • Sopivan yhdistelmän itsenäistä roolia ja tiimityötä
 • Tilaisuuden päästä myös itse kehittämään prosessia ja tekemisen laatua
 • Kokemuksen kartuttua mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja tehtäviäsi mielenkiintosi mukaan
 • Tilaisuuden päästä työskentelemän kansainvälisessä ja osallistua toimintaan yrityksen pääkonttorista käsin
  
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.10., mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään loka-/marraskuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.