Tuotantoinsinööri, Pohjola Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021
Etsimme Pohjola Rakennus Oy:lle kehittymishaluisia tuotantoinsinöörejä pääkaupunkiseudun uudisrakennusprojektien pariin. Pohjola Rakennus Oy on yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja tarjoaa nyt muutamille rakennusalan lupauksille sekä konkareille mahdollisuuden päästä kehittymään osaavien kollegoiden rinnalla. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä esimerkiksi tuotantoinsinöörin positiosta sekä innokas työote, tämä paikka saattaa olla juuri sinua varten!
KUVAUS
Tuotantoinsinöörinä vastaat työmaan ajallisesta ja taloudellisesta suunnittelusta sekä seurannasta kokemustaustasi huomioiden. Hankkeesta riippuen pääset myös tekemään yhteistyössä työmaapäällikön kanssa hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua sekä valvontaa. Pohjola Rakennuksella pyritään mahdollistamaan kehityksesi omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Pohjola Rakennuksen työntekijä kuvaa yritystä seuraavalla tavalla: Pohjola Rakennuksella pääsee vaikuttamaan omiin työtehtäviin, kouluttautumaan jatkuvasti ja tulevaisuuden tavoitteista ollaan kiinnostuneita. Meillä saa myös tunnustusta hyvin hoidetusta työstä.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen sekä paljon vastuuta alusta lähtien
* Kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet arvostetussa rakennusalan yrityksessä

TYÖNKUVA

* Työmaan ajallinen ja taloudellinen suunnittelu sekä seuranta
* Hankkeesta riippuen hankinta-, laatu- ja turvallisuusasioiden suunnittelua ja valvontaa työmaapäällikön kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva rakennustekniikan koulutustausta (esim. RKM, RI, DI)
* Kokemusta rakennusalan kokoaikaisista tehtävistä muutaman vuoden ajalta
* Tietoteknistä osaamista
* Sujuva suomen kielen taito


Työntekijänä sinulla on:


* Itseohjautuva ja toimeentarttuva asenne sekä hyvä kokonaisuuksien yhdistelytaito
* Huolellinen ja täsmällinen työote
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pohjola Rakennus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pohjola Rakennus Oy Suomi on vuonna 1989 perustettu vakaasti kasvava suomalainen perheyritys. Olemme ensimmäisiä projektinjohtourakoinnin toimintamallin käyttöönottaneita rakennusalan yrityksiä. Nykyään olemme tunnettuja vahvasta aluesuunnittelun osaamisestamme sekä hankekehityksestämme. Pääpainomme on asuinkerrostalojen rakentamisessa. Meillä on omaa henkilökuntaa noin 250 henkilöä ja olemme yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494280
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki