(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri PLM-tehtäviin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme asiakkaallemme IDEAL PLM:lle tuotantoinsinööriä PLM-konsultointitehtäviin. Tulevaisuuden tekijälle on tarjolla mahdollisuus työskennellä merkittävien suomalaisten yritysten valmistusprosessien näköalapaikalla trendikkäiden työkalujen parissa.
KUVAUS
Tarjoamme


* Näköalapaikan merkittävien yritysten valmistusprosesseihin sekä toimintatapoihin
* Trendikkäät ja ajankohtaiset työkalut
* Hyvän perehdytyksen työn alkaessa
* Mahdollisuuden vakituiseen työpaikkaan kannustavassa ja viihtyisässä työyhteisössä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset olemaan mukana projektin jokaisessa vaiheessa alusta loppuun Tulet toimimaan tärkeänä resurssina PLM-tuotteiden konfiguroinnissa sekä niiden kouluttamisessa asiakkaalle. Pääset lisäksi implementoimaan asiakkaillemme valmistuksen- ja tuotannonsuunnitteluun liittyviä ratkaisuita, sekä auttamaan heitä kehittämään toimintaansa.

Tyypillisiä työtehtäviäsi tulisivat esimerkiksi olemaan:


* Myynnin tukena toimiminen
* Asiakasrajapinnassa toimiminen ja esimerkiksi asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden kartoittaminen
* Tarjousten laadinta
* Tuotteiden konfigurointi, asennus sekä testaus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Jo valmistunut tai loppuvaiheen opiskelija, soveltuvalla teknisellä koulututaustalla (AMK/DI)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito (ruotsin ja saksan kielitaito nähdään etuna)
* B-luokan ajokortti
* Kokemusta tuotannollisista tehtävistä, esim. tuotanto- tai tuotannonkehitysinsinöörinä, työnjohtajana tai tuotannonsuunnittelijana
* Ymmärrys konepajaympäristön tuotantoprosesseista, erityisesti kokoonpanoon liittyvistä tehtävistä


Etsimällämme henkilöllä on


* Sinnikäs ja oma-aloitteinen työote
* Hyvät yhteistyötaidot sekä hyvät kommunikaatiotaidot


Eduksi katsotaan: XML-osaaminen, kokemus tuotannonsuunnittelu- tai ERP-järjestelmistä, ohjelmointikokemus, osaamista 3D -mallien hyödyntämisestä tuotannossa, aiempi työkokemus tuotekehityksen parista

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Vantaa, Tampere, Seinäjoki tai Vaasa


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IDEAL PLM puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
IDEAL PLM on täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa kaiken mitä yritykset tarvitsevat hallitakseen tuotteidensa elinkaarta. Edustamme Siemens PLM Softwaren maailmanluokan tuotteita. Meiltä yritykset saavat ohjelmistot, järjestelmät, käyttöönotto-, integrointi- ja ohjelmiston lisensointipalvelut sekä kattavat koulutus- ja tukipalvelut. Meillä on vankka ja monipuolinen toimiala- ja PLM-järjestelmäosaaminen, joiden avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa merkittävästi. IDEAL PLM on menestyksekkäästi toimittanut PLM-projekteja jo vuodesta 1992. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarissa Venäjällä. Yrityksemme työllistää yli 80 työntekijää.