(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, Peab Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Peabille tuotantoinsinööriä monipuolisiin projektitehtäviin toimitilarakentamisen pariin. Tehtävä on loistava mahdollisuus saada arvokasta työkokemusta Pohjoismaiden yhdessä suurimmassa rakennusyhtiössä. Lisäksi organisaatiossa on hyvät mahdollisuudet paitsi kehittyä insinöörinä, myös edetä uralla!
KUVAUS
Tarjoamme uransa alkuvaiheessa olevalle rakennusinsinöörille tai -mestarille mahdollisuuden kehittyä, kasvattaa omaa osaamistaan sekä päästä osaksi isoa kansainvälistä yritystä. Etsimme kahta uransa alkuvaiheessa olevaa tuotantoinsinööriä toimitilarakentamisen yksikköön, jonka kohteet ovat pääasiassa julkisen puolen uudisrakentamista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi yksikköä, jossa yhteishenki on lämmin ja tarjolla on tukea ja apua kokeneemmalta kollegalta.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja osaavan työyhteisön tuen
* Monipuoliset työtehtävät erilaisten projektien parissa
* Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
* Työskentelyn mielekkäässä työympäristössä

TYÖNKUVA
Työ tapahtuu työmailla pääkaupunkiseutun alueella aina kulloisenkin projektin mukaan. Vaikka työ on itsenäistä ja saat vastuuta, teet tiivistä yhteistyötä niin projektin tiimin kuin muiden yksiköiden, kuten hankinnan, laskennan ja suunnittelun kanssa.

Pääasialliset työtehtäväsi


* Rakentamisvaiheen aikataulujen laadinta ja valvonta
* Kustannusennusteiden laadinta ja seuranta sekä kustannushallintajärjestelmän ylläpito
* Suunnitelmajakelu ja -katselmukset, suunnittelun ohjaukseen osallistuminen


Lisäksi pääset avustamaan hankintaa sekä osallistumaan monipuolisesti projektin etenemiseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on joustava ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Tämän lisäksi sinulla tulee olla on aiempaa työkokemusta työmailta sekä intoa työskennellä työmaaympäristössä. Lisäksi oma auto ja ajokortti helpottavat työtäsi.

Etsimällämme henkilöllä on


* Rakennusinsinöörin tai -mestarin koulutus (AMK tai DI)
* Kiinnostusta ja innostusta tuotantoa kohtaan
* Aiempaa kokemusta työmaalla työskentelystä
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kanssasi on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä
* Itsenäinen työote, et epäröi kantaa vastuuta tai tehdä itsenäisiä päätöksiä
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Pääasiassa pääkaupunkiseutu, lisäksi toisinaan Uusimaan alue

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Peab-konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Se työllistää Pohjoismaissa 15 000 henkilöä, joista Suomessa noin 750. Konsernin toiminta on jakautunut neljään liiketoiminta-alueeseen; rakentaminen, kiinteistökehitys, infrarakentaminen sekä teollisuus. Peab-konsernin liikevaihto on 5,1 miljardia euroa. Konsernin osake noteerataan Tukholman pörssissä.