(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri kiviainestoimintaan
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Tule tuotantoinsinööriksi tiiviiseen kiviporukkaamme! Roolisi on varmistaa omien vastuualueidesi osalta kiviaineksen laadukas, tehokas ja turvallinen tuotanto etelän kiviainesalueillamme. Työ on osittain liikkuvaa, joten päivissä on varmasti vaihtelua ja sopivasti uusia haasteita.

Tuotantoinsinöörin työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Tehtäviisi kuuluu mm. yhteistyö murskaus-, louhinta- sekä lastausaliurakoitsijoiden kanssa. Vastaat osaltasi työmaiden kunnosta, siisteydestä ja turvallisuudesta, olet mukana suunnittelemassa ja valvomassa kiviainestuotantoa, kiviainesalueita, maa-ainesten vastaanottopaikkoja sekä betonin vastaanottoa ja tuotantoa etkä kaihda ajoittain toimenkuvaan sisältyvää fyysistä työtä. Pääsääntöisesti toimipisteesi vaihtelee eteläisen alueen eri kiviainespaikkojen välillä, mutta työsi sisältää ajoittain toimistotyötä. Etelän kiviainesalueemme sijaitsevat Espoon Ämmässuolla, Mäntsälässä, Pornaisissa ja Porvoossa. Aluetoimistomme sijaitsee Vantaakoskella.

Odotuksemme sinulle

Viihtyäksesi tuotantoinsinöörinä NCC:llä sinun täytyy olla valmis uusiin ajatuksiin ja avoimeen vuorovaikutukseen. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Maarakennusalan tuntemusta
  • Kokemusta erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä positiivista asennetta
  • Yhteistyökykyä ja ulospäinsuuntautuneisuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taitoa
  • Hyviä IT-taitoja
  • B-ajokorttia, oma ajoneuvo

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa tuotantotehtävissä ja kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä. Tule tekemään laadukasta työtä, jolla merkitystä hyvän yhteiskunnan rakentamisessa.

Lisätietoa tehtävästä antavat aluepäällikkö Jani Seilola, puh. 010 507 6904 sekä aluejohtaja Jan Liimatainen, puh. 010 507 6967.

Hae meille heti tai viimeistään 8.4. mennessä.

NCC on Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija. Uudistamme toimialaa ja tarjoamme ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.