(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri Juhani Haavisto Oy:lle Kotkaan
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 75 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi.

Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti!

Etsimme hyvällä positiivisella asenteella varustettua työntekijää. Voit olla pitkän linjan osaaja tai työurasi alussa, tässä tehtävässä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita.

Toivomme hakijoilta:
- tehtävään sopivaa koulutusta (esim. konetekniikan insinööri tai DI, koneteknikko)
- aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä,
- materiaalien tuntemusta sekä hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa,
- suomen- ja englanninkielen taitoa sekä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa esimiestehtävät tuotannon soluissa, komponenttihankinnat, tilausten ja toimitusten hallinnointi sekä asiakastapaamiset.

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat mahdollisuuden toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat, kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Antti Riihimäki, p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae viimeistään 18.8. mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.