(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri Helsinkiin
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Etsimme asiakkaallemme

Tuotantoinsinööriä Helsinkiin

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä tuotantoinsinööriä Helsinkiin. Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen ja vakavarainen asuntorakennuttaja. He tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. 

Työtehtäviin kuuluu mm.:
- Tuotantoinsinöörin työtehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeidemme työpäälliköiden kanssa ja vastaat osaltasi tuotannon aikataulujen ja tavoitearvioiden laatimisesta sekä olet mukana varmistamassa hankkeiden aloitusedellytyksiä.
- Tehtäviisi kuuluu myös suunnittelun ohjauksen ja laskennan avustavat tehtävät sekä aikatauluohjelmien koulutus tuotannon toimihenkilöille.

Tehtävä edellyttää:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI tai insinööri AMK)
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa
- hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti
- työskentelet mielelläsi vaihtelevien tehtävien parissa
- sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
- aiempi järjestelmäkoulutustausta katsotaan eduksi

Soita meille tai laita hakemusta niin sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin. Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi.

Lisätietoja tehtävästä:
Jan Lehtonen, puh. 050 354 7444 tai jan.lehtonen@maximus.fi.

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Katso Karin kokemushaastattelu Maximuksesta tästä: https://www.youtube.com/watch?v=u8BetPSmJk4&t=4s

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.