(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, Elekmerk
Elekmerk

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

”Elekmerk tarjoaa asiakkailleen kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut asiakkainaan kaikenkokoiset ammattilaiset. Elekmerk palvelee kansainvälisten teknologiayhtiöiden sopimusvalmistajana ja vastaa asiakkaiden tarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen. Yrityksen asiakkaista noin 10% on ulkomailla.

Elekmerkin liikevaihto oli vuonna 2018 5,5 miljoona euroa. Keuruulla sijaitsevissa tuotantotiloissa työskentelee noin 50 mekaniikkaosaajaa. Elekmerkin toiminnoille on myönnetty ISO:9001 ja ISO:14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit. Elekmerk on osa Teiskonen konsernia, missä panostetaan vahvasti kasvuun ja investointeihin.”

Etsimme nyt Elekmerkille asiakas- ja liiketoimintasuuntautunutta TUOTANTOINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Keuruulle.

Tuotantoinsinöörinä olet Elekmerkin tuotannon ja tuotekehityksen ytimessä vastaten eri asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Toimit tiiviisti myynnin tukena varmistaen asiakastilausten laadukkaan läpiviennin alusta loppuun. Vastaat tehtävässä yksikönpäällikölle.

Odotamme Sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kehitysmyönteistä asennetta ja halua johtaa kehitysprosesseja
- Rautaista otetta ja kykyä viedä asioita loppuun
- Kykyä ja halua tehdä yhteistyötä monen eri sidosryhmän kanssa

Eduksi katsotaan kokemus tuotannonkehitystehtävistä sekä metallialan tuntemus, mutta eniten arvostamme aktiivista asennetta ja aitoa halua tehdä tulosta.

Elekmerkillä pääset osaksi innovatiivista tiimiä, missä pääset kehittämään omaa osaamistasi koko Teiskonen konsernin sisällä!

Haluatko osaksi teknologian huipulla toimivaa yritystä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta niin olet mukana hakuprosessissa!
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.