(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri - Defour Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Defour on joustava ja luotettava kumppani tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja tuotteiden teollistamiseen. Erikoisalaamme on erityisesti vaativien tuotteiden ja laitteiden tuotekehitys, josta meillä on useiden vuosien ja lukuisten työprojektien tuoma kokemus useille teollisuuden aloille. Projektimme ovat tuotteita ja järjestelmiä vaativille käyttäjille, haastaviin olosuhteisiin ja reguloiduille toimialoille. Palvelumme kattaa koko tuotekehityksen elinkaaren ideasta tuotantoon. Olemme suomalainen yritys, joka palvelee asiakkaitaan niin paikallisesti kuin globaalistikin.

Toimintamme kulmakivenä on tuotekehityksen joustava läpivienti ratkaisusta tuotantoon ja  voimakkaan kasvun myötä haemme lisää osaamista ja ideoita!

Näihin tehtäviin haemme nyt TUOTANTOINSINÖÖRIÄ tuotannon toiminnan ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tuotantoinsinöörin tehtäviin kuuluu mm. tuotannossa valmistettavien tuotteiden kokoonpanon suunnittelu, kokoonpanotyö ja testaus. Lisäksi tehtäviin kuuluu monipuoliset varaston hallintaan ja toimitus- ja tilausketjuihin liittyvät tehtävät.

Tulevaisuudessa tehtävässä korostuvat myös tuotantomenetelmien ja toimintatapojen kehittäminen.

Toivomme hakijoilta kokemusta valmistavasta instrumentti- ja laiteteollisuudesta, osaamista elektroniikasta sekä kokoonpanovalmistuksen eri osa-alueista. Katsomme eduksi kekseliään ja rohkean lähestymistavan monipuolisissa ja haastavissa projekteissa.

Tehtävään soveltuva koulutustausta voi olla insinööri tai jokin muu soveltuva tekninen koulutus. Osaaminen ja halu kehittyä tehtävässä ratkaisee. Defourin toiminnan perustana ovat ensiluokkainen laatu ja luotettavuus. Toivommekin, että sinulle ovat tuttuja 5S-laatuosaaminen ja Lean-periaatteet.

Tehtävä on vakituinen ja pääset osaksi noin kymmenen hengen tiimiä. Lopulliseen toimenkuvaan voit itse vaikuttaa kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Hakemuksia käydään läpi koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti kun soveltuva henkilö löytyy.

Hae tehtävää Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jesse Eteläaholta, jesse.etelaaho@henkilostotalo.fi tai 044 5707986 keskiviikkoisin klo 11-13 tai maanantaisin klo 11-13