(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri / Avant Tecno Oy, Ylöjärvi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019


Avant Tecno Oy on suomalainen perheyritys, joka innovatiivisella tuotteistollaan on luokkansa globaali markkinajohtaja. Liikevaihtomme on 130 M€, josta viennin osuus 80 %. Yrityksemme kasvu ja kansainvälisyys on huomioitu monin tavoin, mm. Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Avant Group -konserniin kuuluvat Avant Tecno Oy:n lisäksi Leguan Lifts Oy sekä omat myyntiyhtiömme USAssa, Englannissa ja Saksassa.

Asiakassegmenttimme koostuvat viherrakentamisesta, ympäristönhoidosta, rakentamisesta, maataloudesta ja vapaa-ajasta. Avantin seitsemän mallisarjaa ja yli 150 erilaista työlaitetta käsittävästä mallistosta löytyy kullekin asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu.

Liiketoiminnan kasvua tukemaan ja tuotanto-organisaatiota vahvistaaksemme haemme:  

Tuotantoinsinööriä – Production Engineer

Tehtäviisi kuuluu:

  • tuotantostrategian toteuttaminen omien projektien muodossa
  • käytännön kehitysprojektien läpivienti, suunnittelu ja valvonta  
  • valmistettavuuden kehittäminen tuotannosta tuotekehitykseen ja vastaavasti tuotemuutosten läpivienti tuotekehityksestä tuotantoon
  • työpistesuunnittelu, työn vaiheistus ja kehittäminen sekä koulutus
  • tehtaan materiaalilogistiikan kehittämiseen osallistuminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri AMK) sekä muutaman vuoden ajalta työkokemusta esim. tuotantosolujen, -linjojen ja -prosessien suunnittelusta, kehittämisestä ja linjakokoonpanon tasapainottamisesta. Toivomme sinulta nykyaikaisen konepajan tuotantomenetelmien, -teknologioiden ja ohjaustapojen tuntemista.

Olet kehitysorientoitunut, analyyttista ajattelukykyä omaava sekä painetilanteissa tehokkaasti toimiva. Toimit joustavasti erilaissa yhteistyötilanteissa sujuvasti kommunikoiden. Tehtävä edellyttää käytännönläheistä hands on -asennetta, jolloin läsnäolo tehtaalla on keskeistä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden yrityksessämme, jossa Avant-kuormaajat valmistetaan alusta asti imuohjautuvasti modernia tuotantotekniikkaa ja valmistusmenetelmiä hyödyntäen. Tuotannonohjaus innovatiivisin menetelmin on yksi kilpailuetumme, ja prosessikehitys LEAN-hengessä on keskeinen kehitysväylä. Moderni teknologia ja tarkoituksenmukaiset tietojärjestelmät tukevat toimintaamme. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi osaavan henkilöstömme tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ke 9.10. ja ti 15.10. klo 14:30–15:30. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta ja liitä mukaan CV:si 20.10.2019 mennessä.