(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ ASUNTORAKENTAMISEEN

Helsinkiin

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.”

Oletko rakennusalan rautainen ammattilainen ja innostava tiimipeluri? Tule tuotantoinsinööriksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että koko työyhteisömme toimintaa.

Tuotantoinsinöörinä työskentelet tuotantopäällikön oikeana kätenä ja varmistat tuotantohenkilöstömme toimintaedellytykset. Tehtäväsi sisältää muun muassa prosessien, laadun, työturvallisuuden ja aikataulunhallinnan kehittämistä. Koordinoit harjoittelijarekrytointeja ja opinnäytetöitä sekä toimit työturvallisuuden yhteyshenkilönä. Olet myös mukana järjestämässä tuotannon yhteisiä tapaamisia ja koulutuksia. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään YIT:läisten kanssa niin toimistolla kuin asuntorakentamisen työmaillamme pääkaupunkiseudulla.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli suhtaudut myönteisesti muutokseen sekä osaat luoda ja viedä käytäntöön uusia toimintamalleja. Työskentelyotteesi on innostava, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi töitä yhdessä muiden kanssa. Sinulta sujuu luontevasti myös kouluttaminen ja esiintyminen sekä kirjallisten esitysten laatiminen. Käytät ja omaksut sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja työkaluja.

Tuotantoinsinöörinä odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri AMK/DI) sekä aiempaa työkokemusta tuotannon tehtävistä. Sinulla on myös ymmärrystä rakennushankkeen hallitun läpiviennin keskisimmistä merkityssuhteista. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja kokemus työmaainsinöörin tehtävistä katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Petri Pyhäjärveen, +358 50 397 7543.

Hae tehtävään 21.10.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!