(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme Helsinkiin 

Tuotantoinsinööriä 

Asuminen, pääkaupunkiseutu- yksikköön

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan ja työskentelemään YIT:läisten kanssa toimistoillamme ja työmaillamme pääkaupunkiseudulla. Lisäksi koordinoit yksikön harjoittelijatoimintaa ja vastaat projekti- ja päättötöiden koordinoimisesta. Toimit myös työturvallisuuden ja yksikön ensisijaisena yhteyshenkilönä.

Vastaat tuotantopäällikön nimeämistä yksikön tuotantohenkilöstön toimintaedellytyksien saavuttamisesta. Vastuusi ovat laajat ja niihin kuuluu muun muassa osaamisen kehittäminen, perehdytys, tekniset laitteet/ohjelmistot, rekrytointi, koulutukset, palaverit ja tuotannon muut tukitoimet

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innovoijatyyppiä, jolla on vahva motivaatio oppia uutta ja kehittää omaa osaamista, sekä jakaa opittua tietoa muille. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja organisointitaidot, ja vakuuttavalla esiintymiselläsi saat ihmiset innostumaan uusien toimintatapojen mahdollisuuksista.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta vähintään rakennusalan tai kaupallisen alan koulutusta. Muodollista kokemusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta sitäkin enemmän arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja tekemisen meininkiä.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Timo Markkulaan, puh. 040 826 1080

Hae tehtävään 17.11.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!