(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoinsinööri, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme tuotantoinsinööriä Akaaseen.

Toivomme hakijoilta täsmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Tehtäviin kuuluu mm. tuotekehitys sekä yhteistyö myynnin kanssa.

Tehtävä edellyttää kokemusta elintarviketeollisuudesta/elintarvikkeiden prosessoinnista. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla ymmärrystä laboratoriotason tarkkuudesta elintarvikkeiden käsittelyssä.  

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja vakituinen työsuhde. Valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.