(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoesimies
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme Vantaan Tuupakkaan sinua aktiivinen, osaava ja sitoutunut

TUOTANTOESIMIES

TEHTÄVIISI KUULUU

Tuotantoesimiehenä vastaat oman vastuualueesi sujuvasta, häiriöttömästä ja kustannustehokkaasta toiminnasta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit linjaesimiehenä 15 - 30 henkilön tiimille, huolehtien jämäkällä ja oikeudenmukaisella tavalla, että tiimin työt tulevat sovitulla aikataululla tehdyksi. Teet tiivistä yhteistyötä neljän muun tuotantoesimiehen kanssa ja raportoit logistiikkakeskuksen päällikölle.

TARJOAMME SINULLE

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Olemme investoineet merkittävästi tulevaisuuteen ja ottaneet onnistuneesti käyttöön viimeisimmän tekniikan mukaisen varastoautomaation vuoden 2018 aikana. Myös digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä ovat mobiilikauppa SLO App, sähköinen toimitustenseuranta ja verkkokauppa. Olemme lisäksi uudistaneet hiljattain WMS ja IMS ohjausjärjestelmämme ajanmukaisiksi. Logistiikkakeskuksen tuotantoesimiehenä olet avainasemassa kehittämässä nykyaikaisen logistiikkakeskuksen toimintoja entistäkin paremmiksi.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä usean vuoden kokemus ja tuloksellisesta näyttöä logistiikka-alan esimiestehtävistä. Olet joustava, jämäkkä ja omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.  Kykenet nopeaan ja itsenäiseen päätöksentekoon ja olet aidosti kiinnostunut siitä, mitä tuotantoalueellasi tapahtuu. Hyödynnät tunnuslukuja ja mittareita johtamisessasi ja vastuualueesi kehittämisessä.

WMS- järjestelmien (erityisesti Leanware WMS) sekä varastotekniikan ja -automaation tuntemus katsotaan eduksi.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkajohtaja Lasse Sevonkari p. 050 568 2446.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi Työ- ja ura -sivujen kautta 28.1.2019 mennessä.

työnjohtaja, tuotantoesimies, logistiikkaesimies, esimies