(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoesimies, Millog Oy Vekaranjärvi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme Vekaranjärven toimipaikkaamme 

TUOTANTOESIMIESTÄ

päivittäisiin työnjohtotehtäviin ajoneuvo-osastolle.

Pääosin tehtäväsi koostuu asentajatiimin töiden organisoinnista sekä niihin osallistumisesta työnjohdollisen esimiehen roolissa ja varmistat toimillasi kunnossapidon sujuvuutta. Tärkeä tehtäväsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta ja hyvää työilmapiiriä.


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja aikaisempaa kokemusta korjaamon työnjohtotehtävistä ja esimiestyöstä. Omaat hyvät organisointitaidot, olet joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Sinulle on ominaista työskennellä sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja sekä halua ottaa vastuuta. SAP- toiminnanohjausjärjestelmän ja puolustusvoimien kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Vekaranjärven yksikön johtajalta Sami Rautomäeltä, puh. 040 315 8004.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.