(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoesimies, Millog Oy Sodankylä
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Sodankylän toimipaikkaamme 

TUOTANTOESIMIESTÄ

päivittäisiin työnjohtotehtäviin.

Pääosin tehtäväsi koostuu asentajatiimin töiden organisoinnista sekä niihin osallistumisesta työnjohdollisen esimiehen roolissa. Lisäksi ylläpidät työtietoja SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Esimiehenäsi toimii korjaamopäällikkö.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta sekä alan työkokemusta. Olet työskennellyt huolto- tai korjaamotöiden parissa ja mahdollisesti toiminut työnjohtotehtävissä aiemminkin. Sinulla on hyvät organisointitaidot sekä halu ottaa vastuuta ja opastaa muita. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa. Olet oma-aloitteinen ja joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Puolustusvoimien kaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Rami Melleriltä, puh. 040 315 8392.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.3.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.