(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoavustaja
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin 3-vuorotyöhön Saloon.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Saloon uutta työntekijää perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantotyöntekijöiksi keskeytyvään 3-vuoroon. Töiden arvioitu aloitus tapahtuu elokuussa, mutta valinnat tehdään jo kesän aikana. Työsuhde on vuoden kestävä määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Tuotantoavustajana tarkastat eräpöytäkirjoja sekä laitteiden ja tilojen puhtautta riippumattomana puhtaudentarkastajana. Lisäksi dokumentoit ja arkistoit työvaiheita ja käsittelet asiakaspalautetta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon operaattoreiden ja työnjohtajien kanssa. Varmistat, että tuotanto toimii joustavasti, tehokkaasti ja häiriöttömästi. Käytät työssäsi myös tietokoneita ja suomen kielen lisäksi pärjäät myös englanniksi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.