(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Mangrove Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Hei mielenkiintoisesta assistentin työstä kiinnostunut hakija! Mangrove etsii nyt nopealla aikataululla organisointikykyistä ja ripeäotteista tuotantoassistenttia määräaikaiseen projektiin (kesto on noin 2-3 kuukautta).

Työtehtäviisi kuuluu uudisrakennuskohteiden huolto- ja kotikansioiden materiaalien koostamista ja tarkistamista yhtenäiseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi. Tehtävään soveltuvia koulutustaustoja ovat esimerkiksi merkonomin tai tradenomin koulutus.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvät ajanhallinta- ja organisointitaidot. Aiempaa kokemusta rakennusalalta ei tässä työssä vaadita, kunhan olet kiinnostunut oppimaan uutta ja tietotekniset taitosi ovat hyvin ajan tasalla (erityisesti Office-ohjelmien osalta). Toivomme hakijoilta rohkeutta tarttua toimeen ja hyviä tiimityötaitoja, sillä työskentelet vahvasti yhteistyössä Mangroven erilaisten sisäisten sidosryhmien kanssa. Erinomainen suomen kielen osaaminen on tässä tehtävässä tarpeellista, sillä työhön kuuluu vahvasti erilaisten tekstien tarkastamista. Työtä tehdään perinteisenä toimistoaikana klo 8-16 Mangroven toimistolla.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Etenemme hakuprosessissa nopeasti, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään HR konsultti Vilma Hyvönen, puh. 040 6216202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.