(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Kaarea Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja oma-aloitteista tuotantoassistenttia vahvistamaan Kaarean kunnossapidon palveluita. Kaarea kunnossapidossa työskentelee 55 ammattilaista.

Tuotantoassistentti toimii kunnossapidon rakennusmestarien ja työnjohtajien sekä asiantuntijoiden apuna arjen kiireiden keskellä. Tehtäväsi sisältää mm. laskujen tarkistusta ja reititystä, työnumerojen avaamista, asiakirja- ja kalustehallintaa, asiakaspalvelua sekä raportointia.

Olet kiinnostunut rakennusalan tukipalveluluista sekä ihmisistä. Aikaisemmassa työssäsi olet päässyt tutustumaan rakennusalaan. Olet hyvä asiakaspalvelija, ystävällinen, tarkka ja viihdyt työssä, jossa tilanteet muuttuvat. Järjestelmällisyys näkyy työssäsi.  Palvelet hymyssä suin. Pidät arkisten haasteiden ratkaisemisesta, osaat organisoida ja tarpeen tullen priorisoida työtehtäviäsi. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta toimistotyötehtävistä sekä osaamista yleisistä toimisto-ohjelmista. Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta innostusta ja halua kehittyä sekä oppia uutta. Meille on tärkeää, että teemme työtä arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä! Hae tehtävää sähköisesti.