(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.


Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan


TUOTANTOASSISTENTTIA


määräaikaiseen 31.7.2022 kestävään työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen.


Tuotantoassistentin tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat  Sibelius-Akatemian tapahtumatoimintaan liittyvät tukitehtävät, joita ovat mm. konserttien, seminaarien, konferenssien ja opetukseen liittyvien taiteellisten osioiden järjestelyihin sekä palveluiden tilaamiseen liittyvät tehtävät. Tuotantoassistentin vastuulla on myös konserttien hakuprosessiin liittyviä tehtäviä, käsiohjelmien taittoa, tapahtumatietojen viemistä eri järjestelmiin, sekä tarvittaessa ovilipunmyyntivastuita ja kutsuvierasjärjestelyt. Assistentin tehtävään sisältyy suppeita tapahtumien koordinointitehtäviä. Tuotantoassistentti toimii tarvittaessa tuottajien työparina festivaalitoiminnassa ja Summer Academy-kesäkursseilla.


Tuotantoassistentti työskentelee Sibelius-Akatemian taiteellisen toiminnan palvelualueella osana tuottajapalvelut -tiimiä. Palvelualueeseen kuuluvat lisäksi lavatiimi, konserttivahtimestarit, esitystekniikka- ja soitinpalvelut ja Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelu Primo. Tuotantoassistentti työskentelee palvelualueen tuottajien ja koordinaattoreiden kanssa läheisessä yhteistyössä.

Tehtävän vaatimukset


  • Painotamme hyviä sosiaalisia taitoja, palveluhenkisyyttä ja rohkeutta tarttua toimeen asioiden hoitamiseksi lyhyelläkin varoitusajalla
  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • IT-taidot: yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) sujuva käyttö sekä kokemusta jonkin taitto-ohjelman käytöstä, lisäksi toivomme valmiutta taloushallinnon järjestelmien hyödyntämiseen
  • Kiinnostus ja osaaminen sosiaalisen median hyödyntämiseen työtehtävissä
  • Työnkuva saattaa ajoittain olla sirpaleinen ja edellyttääkin kykyä edistää useita tehtäviä samanaikaisesti
  • Kokemus on tärkeää, mutta kaikkein tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja kehitysmyönteinen asenne, jonka avulla teet muidenkin työpäivistä parempia
  • Tehtävässä onnistuminen edellyttää musiikin ja musiikkielämän tuntemusta.
  • Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Palkkaus


Työsuhteen ehdoissa noudatamme yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää. Palkkaus määritellään valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 7 (2450-2650 €).


Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta täällä, kuitenkin viimeistään 11.2.2020. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (tarkasta myös roskapostisi).


Tiedustelut


Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava tuottaja Hans Tinell, puh. 040 710 4318. Soittoaika 4.2.2020 klo 12-14.