(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Kaarea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen reipasta ja oma-aloitteista tuotantoassistenttia vahvistamaan siivoustoimialaamme. Siivouspalvelussamme työskentelee yli 150 ammattilaista.

Tuotantoassistentti toimii siivouspalvelun palveluesimiesten, -ohjaajien ja asiantuntijoiden apuna arjen kiireiden keskellä. Tehtäväsi sisältää työvuorolistojen suunnittelua, asiakirjahallintaa, sijaisten rekrytointia, yhteydenpitoa sijaisiin ja asiakaspalvelua.

Toivomme sinulta kokemusta työvuorosuunnittelusta, työtehtävien ja sijaistustilanteiden organisoinnista. Toivomme myös aiempaa kokemusta toimistotyötehtävistä sekä osaamista yleisistä toimisto-ohjelmista. Tehtävässä käytetään MS-Officen lisäksi mm. Titania ja Kuntarekry järjestemiä.

Olet kiinnostunut siivoustoimialasta ja ihmisistä. Olet hyvä asiakaspalvelija, ystävällinen, tarkka ja viihdyt työssä, jossa tilanteet muuttuvat. Järjestelmällisyys näkyy työssäsi.  Palvelet hymyssä suin ja tämä kuuluu myös puhelimitse henkilöstöllemme. Pidät arkisten haasteiden ratkaisemisesta, osaat organisoida ja tarpeen tullen priorisoida  työtehtäviäsi. Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta innostusta, halua kehittyä ja kehittää sekä oppia uutta. Meille on tärkeää, että teemme työtä arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Puhtaus on monen tekijän summa, mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän ammattitaitoiset laitoshuoltajat ja siivoojat huolehtivat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Tuotantoassistenttina autat ja tuet siivouspalveluorganisaatiotamme arjen pyörittämisessä.

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. 

Tervetuloa meille!