(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme Metsä Groupin Kemin tehtaille

TUOTANNON ASSISTENTTIA

Millainen työ sinua odottaa?


Työtehtäviin kuuluu pääasiassa Metsä Boardin kartonkitehtaan ja Metsä Fibren sellutehtaan tuotantotiimien avustavat työtehtävät, kuten raportointi ja dokumenttien ylläpito, tilaisuuksien järjestäminen, matkavaraukset ja muut hallinnolliset tehtävät. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle

Millä vakuutat meidät?

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että hahmotat kokonaisuudet, kiteytät asiat ja hallitset raportoinnin. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja vahvat tietotekniset perustaidot.

Olet oma-aloitteinen ja tarkka, sinulla on aktiivinen ote tehtäviin ja vahvat viestintä- ja yhteistyötaidot. Pystyt toimimaan nopeissa aikatauluissa ja hoitamaan asioita huolellisesti.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tehtaanjohtaja Tomi Seppä, puh. 0407176011, kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.  Tomi Seppä on tavoitettavissa parhaiten 14.10. klo 14-17 välisenä aikana.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 23.10.2019 asti.

Onnea hakuun!