(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Saint-Gobain ISOVER

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

ISOVER on tunnettu energiatehokkaista ja ympäristöystävällisistä tuotteistaan, joita on valmistettu Suomessa jo 75 vuoden ajan. ISOVER tuottaa kustannustehokkaita laadultaan ylivoimaisia lämmöneristys-, ääneneristys-, palosuojaus- ja vaimennusratkaisuja sekä vahvaa tietotaitoa asennuksiin ja logistiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lisätietoja ISOVERista ja toiminnastamme: www.isover.fi ja www.isover-technical-insulation.com

 

Haemme ISOVERin Forssan tehtaalle reipasta ja positiivisella asenteella varustettua

TUOTANTOASSISTENTTIA

12 kuukauden määräaikaisuuteen työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiämme.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat suorien ostojen hallinnasta SAP-järjestelmän kautta. Lisäksi toimit tuotannon yhteyshenkilönä talous- ja osto-osastoillemme sekä ulkoisille toimittajillemme.

Etsimämme henkilö on

Odotamme sinulta kaupallisen tai teknisen alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.  Lisäksi toivomme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä aktiivista otetta toimintamme kehittämiseksi. Olet työskentelyotteeltasi itseohjautuva, järjestelmällinen ja toimelias. Tyydyttävä englannin kielen taito ja tehtävään soveltuva tietotekninen perusosaaminen ovat työssä edellytyksenä. SAP-järjestelmätuntemus katsotaan eduksesi.

Tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi, mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista huippuporukkaa ja hyvän työympäristön alan markkinajohtajan palveluksessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Olli Saarenko, p. 040 5429349.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2018 osoitteeseen rekrytointi@saint-gobain.com. Merkitse sähköpostin otsikoksi Tuotantoassistentti Forssa. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.