(Poistunut julkaisusta)

Tuotantoassistentti
Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan

TUOTANTOASSISTENTTIA

määräaikaiseen, 31.5.2019 saakka kestävään työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen (80 %) tai kokoaikainen.

Tuotantoassistentti vastaa Sibelius-Akatemiassa tapahtumatoimintaan liittyvistä käytännön avustavista tehtävistä. Näitä ovat mm. käsiohjelmien taitto, tapahtumatietojen vieminen eri järjestelmiin, konserttien ja tapahtumien kutsuvierasjärjestelyiden hoitaminen, matkasihteerin tehtävät, seminaari- ja konferenssijärjestelyt, sekä konserttien hakuprosessiin liittyvät tehtävät. Assistentin tehtävään on mahdollista sisältyä myös erilaisia suppeita tapahtumien koordinointitehtäviä, sekä konserttien viestintään liittyviä avustavia tehtäviä.

Tuotantoassistentti työskentelee osana tuottajapalvelut –tiimiä, joka kuuluu taiteellisen toiminnan palvelualueeseen. Palvelualueeseen kuuluvat lisäksi lavatiimi, konserttivahtimestarit, esitystekniikka- ja soitinpalvelut ja Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelu Primo.

Tehtävän vaatimukset

  • musiikin ja musiikkielämän tuntemus
  • IT-taidot: yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) sujuva käyttö sekä kokemusta jonkin taitto-ohjelman käytöstä
  • kiinnostus ja osaaminen sosiaalisen median hyödyntämiseen työtehtävissä
  • Valmius taloushallinnon eri järjestelmien haltuunottoon.
  • työnkuva on ajoittain repaleinen ja edellyttää kykyä edistää useita projekteja samanaikaisesti
  • painotamme hyviä sosiaalisia taitoja, palveluhenkisyyttä ja rohkeutta tarttua toimeen asioiden hoitamiseksi lyhyelläkin varoitusajalla
  • kokemus on tärkeää, mutta kaikkein tärkeintä on kuitenkin positiivinen ja kehitysmyönteinen asenne, jonka avulla teet muidenkin työpäivistä parempia
  • tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Palkkaus

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää. Palkkaus määritellään valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 6.

Hakeminen

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteella siba.kirjaamo (at) uniarts.fi viimeistään 21.9.2018. Merkitse viestin otsikoksi ’Tuotantoassistentti’. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.

Tiedustelut

Lisätietoa tehtävästä antaa Hans Tinell, puh. 040 710 4318

Soittoaika 18.9.2018 klo 12.00-14.00.